My Members....

May 14, 2010

sape nak...sup belut...

Salam...

wah sudah begitu lama tak mengabdet ini belog...coz masalah yang tertentu (mgu depan lah ye aku citer masalah2 nih hehe)...ok citer pasal ari nih ialah SUP BELUT...last week hubby n me gi ambik adik aku aka pija lek dari uitm seri iskandar...so kitaorg pun tidor lah kat Ipoh 1 hari...malam tuh jalan2 lah kat ipoh tuh cari tempat makan....mula2 ingat nak cari fast food jek...tapi tetibe ternampak satu kedai nih...penuh sesangat orang...kat luar penuh...kat dalam pun penuh gak...then tengok sign board dia tulis...SUP BELUT, NASI LEMAK AYAM KAMPUNG DAN WESTERN FOOD... so kitaorg pun cam tertarik lah...xcely hubby n me bukan makan pun belut tuh...cume cam ramai sangat orang tuh yang wat kitaorg nak rasa pe yang best sangat kat citu...so de lah snap beberapa gambo...

ni lah belut nyer...sape nak makan sup belut..terus jek hambik kat cini...
dah cam dalam fear factor dah aku rasa...

tengok tuh...ramai tak ramai...

ni muka kitaorg yang boring menunggu coz dah lapa...


kitaorg makan nih...yummyy...

nak jugak berposing dengan air tembikai laici...hehe...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...