My Members....

Aug 24, 2010

Huh...Akhirnya....

salam...

ok seriusnya aku memang malas giler nak menghapdet blog ni...ok setelah berbulan2 aku tak menghapdet ni aku nak bagi lah beberapa reason naper lah aku tak menghapdet blog aku...

first tuh coz internet kat umah aku dah kne blok...tah naper tah dah tak leh nak bertenet dah..huh...so aku bertenet kat opis je ar...dan sememangnyer internet kat opis begitu SSSSLLLLOOOWWW....

n reason yang paling kuat ialah...hehe...IM PREGNANT....alhamdulillah...ni dah masuk 5 bulan dah pun...start dari aku tau aku pregnant, aku terus tak der mood nak bertenet n nak berblog...so tak dapat lah nak tolong...setelah melalui pelbagai morning sickness baru ni ok..n dah leh bertenet semula...


so pada korang nak tertanya2 naper aku tak menhapdet blog...ni lah jawapanyer...next entry lah baru aku masukan gambo2 latest aku yang semakin mengembang dah macam kembang semangkuk nih...bubyeeee...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...