Nov 23, 2014

Check SEO Blog Jom...

assalamualaikum...

kemain tak kemain tak...
tengok blog parihh cek SEO kita nak check jugak...
tp belog dia dapat 100% tu...
pergh sangat...
so aku pon nak mengecheck SEO jugaks...
alahai la...
so check it out SEO utk OurLoveNLife ni...

Basic Infos

http://ourlovenlife.blogspot.com Screenshot
Website: http://ourlovenlife.blogspot.com


Title: Our Love N Life


Headings

H1: 1, that is Good


H2: 8, that is Good: Now try to maintain the same H1 (if used) or the website title subject in this heading!



H3: 3, that is Good, not fundamental but remember that if you are not going to use H2 at least use some H3headings!



Website Description:

None


Website Keywords:

None


Links: 517 (Ratio: 6%). Not all the links have a descriptive title (32/517).
Images: 231 (Ratio: 0%). 

Flash movies/animations

Flash: Zero
Note: Flash section provided just as advice, not used for the final score.

Frames and IFrames Usage

Frames: Good: No Frames.
IFrames: Good: No IFrames.

Website Links

While not essential and not used to calculate the final score, we suppose that for a link a title can be really useful. Try fixing any error, if required. Show | Hide

Images: 231 images and 231 missing descriptions

For an image the description is fundamental. Correct this for a successful optimization. Show | Hide

Images: 231 images and 230 missing titles

While not essential and not used to calculate the final score, we suppose that for an image a title can be really useful. Try fixing any error, if required. Show | Hide
SEO Score for http://ourlovenlife.blogspot.com
36 %
Well, you can fix it easily...
SEO Reports for ourlovenlife.blogspot.com

so ok ke tak??

hahahaha...36% tu klu dalam exam kira dapat E la hai...
so mmg tak la ok tu...
cuma aku tak faham klausa yang derang guna utk upgrade blog ni...
banyak kene baca n google...
kene faham...
banyak jugak la masa yang diperlukan...
hahahhaha...

lagi2 pasal website description gan website keyword...
emm pening gak baca result tu...

kene mintak tolong orang yang terror2 ni...
hehehe...
sape yang dapat 100% tu tolong ajar skit...
hahahahaha...

korang pon jom la try...


Nov 21, 2014

Majlis Aqiqah Arief Haiqal...

Assalamualaikum...

last 2 weeks...
kami ke kota tinggi untuk tengok sendiri kambing untuk aqiqah arief...
alhamdulillah semuanya  dipermudahkan...
ambil package terus gan 

siap sembelih,
siap masak,
siap hantar,
n siap ada orang tukang serve...
alhamdulillah harga masih dalam budget...

ni kambing yang tinggal...
yang lain dah sold out...
hahaha tinggal 3 jek...

kambing yang kami pilih...
lagi satu tak de tanduk...
ni ada tanduk siap...
kemain...

tengah proses melapah selepas sembelih...

satu menu kambing golek...
satu lagi kami mintak masak blackpaper...
takde pulak gambor...
tapi mmg sedap lagi menyedapkan...
pueh hati la...

anak2 sedara sibuk dengan tupai dia...

sibuk jugak bergambar dengan hubby...hehehe

ok dengan arief jugak...
kemain senyum arief ye...
mama nak beromantik2 menyelit pulak dia...

kemain senyum kambing aisy ye...


ok close up muka arief...
kemain serious jek kan...

arief dengan kengkawan...
senyum penuh nampak semua gigi...

kakak senyum nampak dua batang je gigi...
ala2 rabbit pulak...
hehehe..


muka kepenatan meniup belon...tak kembang2...

alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar...
klu sesapa nak order jugak...
area johor bahru...
meh click fb dia...

Nov 18, 2014

Tips Terbaek!!

Assalamualaikum...


mmg tergelak aku baca...
hahahaha...thorbaek tips dia ni...