Nov 28, 2014

Double A di Kidzooona AEON

assalamualaikum...

utk kami yang duduk di rumah bertinkek tingkek ni...
mmg mencari masa utk aktivi riadah ni...
tak kisah la indoor or outdoor...
mm slalu gi aeon utk bagi budak2 ni main...
tak sangka lak minggu ni pergi dah tukar...
harga mahal skit n tempat pon lebih menarik...

its call kidzooona...

ni harga utk sekali masuk...
macam yang tertulis kat atas tu...
unlimited...
katanya klu kuar n masuk balik pon boleh...

ada banyak aktiviti dlm tu...

ni music aisy kat music section...
macam2 music boleh main...
tambourine, clarinet, maracas dan xylophone... 

ball section yang paling aisy n arief minat sangat...
smpai terbaring2 kat situ...

tengok la excited benor...

ni plak cam rumah2 kecik tuk tempat 
macam yang kat atas ni...
kedai bunga la kengkonon...

hospital pon ada...

eh masuk tempat bola balik...
blakang tu ada tempat playground belon besor tu...
lupa nak ambik gambo kat situ..

kedai sushi pon ada...

haaa ni section contruction...
ahahaaha...
kemain tak trektor pelbagai jenis...

best jugak dan berbaloi bayar...
arief masih belum kene bayar...
so jimat jimat...
dekat 3 jam jugak duduk kat dalam tu...
ada je yang mak pak dia tinggalkan je anak dia dlm tu...
pastu kuar gi shopping...
kemain la percaya sangat kat orang kat situ kan..
aku n en. hubby mmg tak la...
tunggu anak2 main smpai la berjam2...
tak pon aku kuar berjalan cari barang
then en. hubby pulak kuar...
nak tinggalkan derang berdua jek kat situ mmg tak la...
bahaya...sebelum jadi baik cegah...
ye dak... 

Nov 25, 2014

Jom Makan Seoul Garden

Assalamualaikum...

entry tengahari...
so entry makan...
tapi yang lebih gambo orang yang makan...
sesekali perlula dating berdua 
ye dak...



ni je gambo yang sempat ambik...
sebelum semua dibaham...


rock sangat la...

owh nak citer menda klako...
aku pakai indai kat kuku ni...
pagi tu gi bfast area office en. hubby...
so air lambat sampai...
en. hubby pon tanya la...
tetiba orang kedai tu cakap...
air utk meja pengantin tak dapat lagi...
wow...en. hubby senyum2 je gan aku...
hahahaha...rasa cam baru kawin pulak...
padahal...
anak da dua...
berbunga2 hati hahahahahahaha...
muntah ijauuu...

muka kekenyangan...

sekian. 

Nov 24, 2014

Anak Dara Papa

Assalamualaikum...

let the pic do the talking la...




kemain tak kemain tak...
time ni aku n arief takde...
so depa berdua je...
tapi bila tengok cam dah anak dara da anak aku tu...
besor da dia...

cepat noooo rasa masa berlalu...
sentimentel pulak omak eaaa...