My Members....

Jan 29, 2015

Warung Batu @ Wisma JB

assalamualaikum...

rasanya klu orang jb ni mmg biasa da dengar warung batu...
dekat area wisma tu...
emm...
ni aku nak citer menu special kat sana...

ice jelly 
no. 1 in jb
menda ni susah nak cari tempat lain...
klu datang sini baru la dpt makan ice jelly ni...


ni aku baru jek try...
roti john daging cheese special...
sememangnya sodapppppp...
bagi yang tak suka sayur...
kene cuba...
sebab mmg tak de sayur lansung....
n ada jugak roti john hotdog dan roti john dgg tabur...
pon sodap...

owh kat warung batu ni jugak aku jumpa
laksa goreng...
sedap jugak...

korang yang belum try...
meh le try...

Jan 28, 2015

Birthday Present For Men

Assalamualaikum...

entry yang lepas citer pasal hadiah pompuan kan...
so kali ni aku citer pulak pasal hadiah utk lelaki...
suami / boyfriend / kawan lelaki...

No. 1
smartphone as usual...
sesuai utk wanita...
lelaki n 
sesuai jugak utk hadiah anniversary...


no. 2
sebenarnya ini menda paling senang utk cari...
aku rasa rata2 klu tanya mesti kata perfume...
utk anniversary pon bole jugak...


No. 3

more specific for men....
ini klu bagi kat laki den...
happy bebenor dia...
klu yang suka main game sila2 la kompol duit ye...
tapi lepas korang bagi ni...
tak de dia nak melayan korang dah la...

no. 4 
percutian berdua bersama-sama...
ini utk yang dah berkahwin sahaja le...
pompuan mmg ada perancangan utk menda ni semua kan...
so boleh la kan...
buat best2 skit...
ni aku penah buat...tapi bukan percutian la...
book hotel utk satu malam...
dekat je gan umah pon...
pastu suh hotel decorate bilik...
kan suprise sangat tu... 



no. 5 
pen...
sesuai utk yang kerja office...
ala yang tak kerja office pon selalu pakai pen kan...
cantik kan...emmmm...


no.6
say yes...
shades mmg best klu jadikan hadiah...
cuma pattern nya korang kene pandai2 la pilih sesuai ke idok dengan boyfie / husband memasing...



no. 7

yang ni pon ok...
body cross bag / sling bag...
klu korang nak bagi purse pon ok...
dalam golongan bag ni...
harga mmg agak mahal...tapi mmg berbaloi klu beli...
kita dapat tengok si dia pakai kan...

ni je yang aku pikir...
base on experience la..
korang nak tambah ape2 tak...





Jan 26, 2015

Sup Daging Merah...

assalamulaikum...

hari ni puasa...
jadinya dok sibuk cari menu untuk buka puasa....
terjumpa la pulak sup daging merah singapore ni...

lama dah tak makan...
dulu makan pon kat singapore...
kt johor ni tak tau la mana nak cari...


ni yang aku jumpa kat google...
ko rasa
tak terliur tengok...
hish!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...