My Members....

Apr 14, 2015

My Double A

assalamualaikum...

sibuk sangat nak berposing...
meh le...

my lil hero n lil princess...
aisy with her gediks pose...
while arief muka ala2 bodyguard pulak...


hihi...malu pulak kene peluk dengan kakak...






Apr 9, 2015

#mustwatchkoreandrama - Hyde Jeckyll Me (2015)

assalamualaikum...

aku gah layan citer ni...
pasal dua watak berbeza utk satu orang
ala2 split personality...
pagi dia akan jadi seorang yang serious dan dingin...
malam pulak dia jadi kelakar dan suka selamatkan orang lain...

memang kelako dan romantik...
pelakon pon best2 jugak...

hyun bin pegang 2 watak dalam citer ni...
best sebab rasa tak sabar nak tengok episode seterusnya...
aku tengah layan citer ni kat one HD channel 393
sesapa nak tengok leh le...
tapi aku lupa hari ape...
sbb aku tak tengok live...
aku tengok yang record...hehe...
tak de masa nak tengok yang live tu...



Apr 6, 2015

#mustwatchmovie - Fast Furious 7 (2015)

assalamualaikum...


sape peminat fast furious...
dulu aku ada review pasal fast furious 6...
so hari ini aku review pulak fast furious 7..


bermula dengan balas dendam abang Owen Shaw
lanjutan daripada fast furious 6
so mmg dia cari sorang2 utk bunuh...
jadinya tu yang han terbunuh masa tokyo drift n last part fast furious 6
eh tak kan aku nak citer satu2 kan...
korang kene la gi tengok...
aku tengok 3d...best jugak la...
stunt / action tak yah citer la...
kereta terjun daripada kapal terbang
kereta terbang dari satu bangunan ke bangunan lain...
bas nak jatuh gaung
mmg superb...

kali ni citer ni sepenuhya menyentuh kepada semangat kekeluargaan...
bila aku yang dah kawin n ada anak ni tengok
mmg nangis la...
hwaaaa lagi2 mmg kita tau paul walker tu dah mati...
gan anak lelaki n mia pregnant pulak...
pastu citer dia ala2 mmg dia akan mati di akhir filem...
tapi garapan citer ni mmg best...
dia tak matikan pun watak brian tu...
so kita tak frust la cam ada sesetengah pengarah senang2 je nak matikan watak tu...
part last mmg menyentuh hati la...

konon pengganti brian la pulak...

aku rasa rata2 yang tengok mmg akan nangis...
lagi2 part last2 tu...
dia siap kuarkan gambar2 paul walker daripada fast furious first
mmg sedih sey....
kuar wayang pon memasing sedih je...

sila gi tengok mmg tak rugi...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...