My Members....

Mar 20, 2015

My Lil Muslimah

assalamualaikum...

presenting....
my lil cute muslimah...
aisy adawiyah...




muka cam tak rela nak ambik gambo...
coz sebok gah main ipad...

pastu tak sampai satu jam..
sibok nak bukak dah tudung tu...
mana tak nya lari sana sini...
gan baju kurung lagi...
confirm la kepanasan...
tak pe practice dlu...



Mar 18, 2015

My First Cuzzie Wedding....

assalamualaikum...

first cousin aku kawen...
pasni baru la yang lain punya turn pulak ye...
serious penat...
bukan penat tolong rewang...
penat jaga si kecik2 yang tak leh duk diam...


tahniah to izzatul ain...
gojes sangat ko gan baju tu kan...
semoga kekal sehingga ke akhir hayat....
teringat pulak zaman2 aku kawin dlu...
emmm 6 tahun lepas kot...


the rewang boys...
serious tak leh duk diam derang dua ni...
ada jek ke sana sini...

bila tengok pic ni...
baru aku sedar betapa pale nya muka aku
sedih siot...
nampak kertuaan disitu...

me n my sister with the boys...
tengok iman dah tak nak ambik gambo dah...

aisy adawiyah...
the flower girl...

arief haiqal....

arief haiqal n sara amani...


girls n boys..

heart shape pulak...


the flower girls...
bunga kat atas pale pon tah kemana dah...

en. husband pon sebok nak juga interframe...

serious banyak masa kat luar...
gambar gan panten pon sikit jek...
nnt tunggu photographer panten punya gambar la...

pic creadit to mohazlan
my adik leeeee...
boleh tahan pic dia...
i loiiiike...

Mar 17, 2015

Double A With Giant Bubble

assalamualaikum...

pergh banyak citer tertunggak...
tapi tak sempat nak upload...

ni xtvt hari minggu...
best jugak gi dataran main2 belon ni...
biasa la anak2 excited...
mak pak dia lagi excited...
time kita kecik2 mana nak ada menda2 ni...
meh layan pic pulak..







cuti2 skolah ni best gak layan belon giant ni...
atleast ada la xtvt...
kannnnn....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...