My Members....

Jul 3, 2015

All Parent Should Do This


 
 
 
assalamualaikum...
 
salam jumaat...
bila aku baca...
yes mmg deep...
ye la zaman skang...
mak pak sebok pegang hp...
aku pon kekadang sambil ajar anak2 buat home work...
tangan pgg phone.. :(
 
 
 
bila baca ni tersentap pulak...
 
hehe...tak pe sempat lagi berubah utk jadi baik...
 
ok yang pic bawah ni terlebih main gan anak...


Jul 2, 2015

#mustseemalaydrama MAID

assalamualaikum....
 
salam ramadhan...
hari ni dah 15 pose dah...
kejap jek...
 
aku nak share citer pasal drama melayu ni...
ok iols mmg kurang tengok drama melayu...
selalu mmg dengor org citer kat fb jek...
 
tapi bila tengok iklan citer maid ni...
iols tetiba rasa teruja pulak nak tengok...
 
so terus record saja...
mmg susah la aku nak tahan mata kul 10 nak tengok kan..
so mari tengok time sahur...
 
first time tengok aida jebat berlakon...
sebelum ni aku mmg tak berapa nak suka dengan dia...
muka pon so so jek..
bila tengok citer ni..
aku rasa dia lebih cantik bertudung...
eh sesuka hati jek...
 
yang pelakon lelaki tu tak perlu la aku ulas panjang...
korang pon mmg kenal la kan...
 
tak de la nak mentel2... cam citer yang diwar2kan kul 7 tv 3 tu...
hehehe...gosipo la pulak pose2 ni ye...

so  far mmg slumber je dedua...
 

emm cumanya aku tak tau la ending nanti aku suka ke tak...
sebab aku mmg tak baca novel dia ni...
aku ada masalah klu baca novel mesti tertido punya...
bertahun la novel tu nak abis...
 

soo sweet kan...
hahahaha...
korang yang belum tengok
boleh la usha2 utk tengok...
 
sekian.

Jun 18, 2015

#dressmusthave Dorothy Perkins Dress

assalamualaikum...

boring dengan dress / baju sedia ada kat umah...
emmm dah tak de baju nak pakai dah...
pastu tak tau mana pulak nak cari...
ok cuba korang bukak link ni...

ok klu korang belum tau pasal dorothy perkins  ni...
meh den bagi tahu...
dorothy perkins ni dah ditubuhkan hampir 90 tahun - so sangat establish 
jenama ni mmg terkenal dalam bidang fesyen bukan stakat dress malah kasut n aksesori...
dorothy perkins juga ada hampir 600 stor di United Kingdom sahaja 
dan 50 cawangan lain kat seluruh dunia...
pergh sangat kan...
harga yang berpatutan dan sangat berkualiti...

ni antara koleksi dorothy perkins yang aku minat...
(aku mmg minat color biru ye harap maklum) 

korang rasa...
suweet jek kan...
lagi yang long dress biru tu...
sangat best kalau digayakan masa gi beach atau ape2 special occasion lain...
ce korang pakai dengan jeans or legging mesti cun...
pkai lak heels...

yang ni agak sarat with the skirt but...its looks very elegant!!!



nak tengok lagi...
tengok pulak yang atas ni...
lagi2 yang polka dot tu...
sememangnya simple n sweet...
dress biru tu pulak aku rasa ala2 princess je klu pakai...
semua cantik2 belaka...
design modern dan sesuai untuk semua peringkat umur...
dan jugak boleh dipakai dalam banyak majlis...

nak tengok yang lain lagi...


yang sequen tu mmg menarik...
lagi2 klu pakai gi dinner...
n the red dress sangat santai kan...
lagi dengan heels 
perfect gitu...

so korang tak yah pening2 dulu...
meh cuci2 mata 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...