My Members....

Apr 8, 2014

Status Halal PEPERO !!!!!!

assalamualaikum...

hwaaa....
dah banyak aku sental si pepero nih...
berkotak2 beb...
sekali....hwa....tak halal...
de orang yang anta sijil halal n post kat fb...
tu aku percaya pepero tu halal...
sekali....
bila cek balik gan www.halal.gov.my...
sememangnya ini statment derang...


so dinasihatkan pada semua yang nak try atas nasihat aku pada last post...
sila dont try this at home...
tak kisah la kat umah ke kat mana...
tunggu la sampai derang ni dapatkan status halal...
hwaaaaaa....
klu korang still tak caya...
ye mencari yang halal itu wajib...
sila terus ke laman web...

haaa...kat depan tu terus ada tulis dah....
kat pengumuman tu...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...