My Members....

Apr 28, 2014

Double A & Their School Uniform!!

assalamualaikum...

lama tak citer pasal skolah dia kan...
aritu kan aku citer dia nak tukar skolah...
ni dah berbulan dah tukar sekolah...
baru laa ni dapat chance nak up entry pasal skola baru derang. 

ni baju uniform...
aku sebenornya cam nak cadangkan jek kat nuri ni...
buat lah uniform baru...
mudah dipakai...
tak susah2 nak iron sangat lah...
kan...senang.
nampak benor mak dia yang malas...
hehehe...biasalah mak banyak kije...

ni arief gan uniform dia...
agak labuh memula...
skang dah rap2 jek...ok lah...
budak2 kan cepat membesor...
lagi2 klu byk makan calcium...
hehehe...

ni aisy lak...
kemain papa dia tgah pkaikan kasut...
kemain kan cam princess nak kene pakaikan camtu...


ni baju pj dia...
so isnin usually pakai baju ni...
arief punya suar tu mmg panjang kemain...
ye siap berlipat2 tu...

baju aisy mmg rap2 jek gan dia...
santek jek lah klu dia pakai...
ok done...
tu je lah citer pasal skolah derang...

alhamdulillah derang ske g skolah...
happy je pepagi tu...
n nampak la ada improvement pada derang...
nnt aku sambung citer pasal skolah derang...

bye...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...