My Members....

Nov 17, 2014

Bathroom Idaman - Simple And Luxury Design

Assalamualaikum...

korang ni aku gah survey decoration bilik air pulak...
google saja...
macam2 design ada...

so cuci mata...

angle dari atas...
sesuai tuk bilik air kecik...
n berbentuk squre...
emm style jugak buat cermin utk cover tmpt mandi tu kan...
so yang luar tu kering jek...
senang agenda utk mencuci bilik air dijalankan... 

ni pulak yang rectangle...
pergh klu dapat bathup bulat camtu rare jugak kan...
ala2 jakuzi...

ok jugak klu color bathroom color ijau kan...
soft n relax jek...
cabinet utk bilik air tu leh sambung ke toilet bowl pulak...

biru ni always make me melting...
tapi cam x best sangat...
coz tak de sink...

pergh  cantik jugak cermin petak kan...
simple jek bilik air ni...

curve cermin tu cantik kan...
pastu yang blakang pintu tu...nice jugak...

ni untuk luxury bathroom...
hambik rare tul cara penyemburan air tu...
tapi decoration bilik dia cam bilik vampire...
seram jek...

bila tengok bathroom ni...
aku confuse jap...
cam bilik tidur pon ada...

ni terlebih suka pada tema princess ke camne...
terlalu comel utk dijadikan bathroom...

aku suka part lantai depan toilet bowl tu...
pastu towel rack tu...comel jek...
besor benau bilik air derang kan...
dah besar bilik ni...

ok korang suka yang mana?? 

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...