My Members....

Nov 14, 2014

Arief & Snow Cap JDT

Assalamualaikummm....
salam jumaat....

masih berkisar mengenai snowcap jdt ni...
arief n aisy mmg berebut utk pakai...
klu sorang tak start nak pakai...
mmg tak terpakai la...
walaupun JDT kecundang akibat sepakan Matyoyo tu...
its ok...bola bulat kan...

sambil makan fav fruit dia...

klu bagi dia hadap banana ni...
setandan pon boleh abis...



dah masuk kete nak gi jalan..
dia mmg dah susah nak duk kat carseat...
melalak2 klu letak...
klu drive sorang mmg ikat jugak dia kat carseat...
mungkin pasal tak boleh bergerak2 bebas...
hurmmm...
kekadang kakak pulak yang take over carseat dia...



4 comments:

Diana Rashid said...

suka pisang rupanya...tak sembelit ke makan pisang..kalau anak saya makan pisang mesti sembelit

♥ ROS ♥ said...

tomei topi dia..hihih

fidza said...

ohhhh dok JB ke? dok area mane? husband sy asal sane and peminat JDT tegar heheh

Myra Jay said...

Okla penggemar banana..
Bagus untuk pelawasan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...