My Members....

Nov 11, 2011

Anda Di Tag.... 11 11 11 woah...banyak 11!!



salam...

wah ari nih 11.11.11 kan...so aku pun nak jawab tag 11 thing bout my self nih...

aku di tag dah lama oleh mama irfan....

nih baru de time nak buat...haha...

so korang2 yang ditag pas nih...

rajin2 lah meluangkan masa jawab tanging nih ye...


mula2 syarat2nya camni:::::::


:Each person must post 11 things about themselves in their journal.

:Answer the questions the tagger set for you in their post . And creat 11 new questions for the people you tagged to answer.

:You have to choose 11 people to tag and link them on the post.

:Go to their page and tell them you have tagged him/her.

:No tag backs.

:No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOUARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALL , TRUST, WITH ALL HONESTY) have to tagged 11 people.


~11 THINGS ABOUT ME~


::  umur aku 23 tahun dah kawin dah...sangat muda kan... ::

::  24 tahun dah de anak dah...hik hik....  ::

::  aku ske bercakap...n hubby pun sama...so anak kami...mungkin double talkative!  ::

:: ske music jugak...klu tension ske dengar lagu kuat2.. ::

:: aku ske gak berangan2 nih...kadang2 sampai bermimpi2...  ::

:: owh...aku tak pandai masak! ahaks... ::

:: tapi skang dah pandai masak bubur utk aisy...hehe... ::

:: ske tidur masa hujan...heaven gile rasa!! ::

:: skang nih aku sangat nak gi bercuti bersama keluarga kecik aku nih...bestnya klu leh gi... ::

:: ske lepak gan akak, adik n mak aku klu free...syok catching up citer memasing... ::

:: aku n hubby ske main teka teki...haha...kalah kene belanja makan... ::





~11 SOALAN DARI MAMA IRFAN ~


1. Apa benda yang korang nak sangat beli (dalam target)

- owh...klu gadget skang tersangat lah nak pakai  iphone...klu benda besar skit...rumah kot...

2. Binatang apa yang paling korang geli.
- lipas of coz...sangat geli...ahhh tak leh blah tul klu nampak lipas...

3. Percutian impian korang kat mana?
- maldive island...best klu banyak duit...then lepak kat situ buang duit...hahaha...

4. Korang rasa badan korang maintain, makin kurus atau terlebih? hehe..soalan cepumas
- hehe...cepumas tul...aku skang alhamdulillah dah maintain berat badan sebelum pregnant...
tapi klu leh nak kurus lagi skit...haha...

5. Sifat seorang sahabat yang korang sangat x suka
- cakap depan lain, cakap belakang lain...pastu kantoi...bermuka2...sombong bodoh...
kadang2 fikir pasal perangai diaorg nih aku tergelak sendiri...

6. Korang nak anak berapa, dan jantina apa?
- klu leh aku nak 2 org jek...sorang pompuan, sorang laki...klu de rezeki...insyaAllah...

7. Hujung minggu korang selalu buat apa
- balik kampung...jumpa mak...rindu wooo klu tak lek...sib baik kampung dekat jek...

8. Korang kerja apa skang
- skang aku keje secretary...

9. Korang tinggal kat mana skang? Kenapa tinggal situ?
- kat jb...dekat gan tempat keje...klu gerak kul 7.50 pagi pun leh sampai tempat keje sebelum kul 8.00...

10. Apa yang korang rasa korang perlu berubah?
- kene berubah dari kurang rajin kemas umah...kepada lebih rajin kemas umah...terutama lipat baju...malas giler nak lipat baju...hadoi....

11. Pasangan korang suka makan apa?
- hubby ske makan spageti...n klu aku masak mmg banyak lah dia makan...owh satu benda lagi yg aku pandai masak...haha...


soklan aku utk korang yang aku tag lak...

1. Nama panggilan manja korang yang org sume tak tau....??

2. benda yang korang paling menyampah nak wat?

3. korang punya cita2 masa korang kecik2 dulu?

4. klu leh pusing masa...time bila korang nak? kenapa?

5. hadiah paling cool korang penah terima?

6. nombor korang paling ske? naper?

7. permainan kanak2 paling korang ingat?

8. aksesori paling banyak korang ada?

9. baju korang banyak warna aper? naper korang ske warna tu?

10. masa bila paling best korang berbloging?

11. filem ape yang korang tengok berulang2 kali? best sangat ke citer tu?


so aku tag...

akiratoriza

sarasofia

cik white forever

imaan kami

alexa yussida

jejari asmara

mekchu

kswsk

baby mama amana & arief

ticer syah


wah ramai nyer...gan kawan baru aku nih....cik bambam....


jawap ye jangan tak jawab...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...