My Members....

Nov 12, 2014

Fusion Water Part 2

Assalamualaikum...

Utk yang kali ke dua den buat fusion water ni...
sedap n sedap...
hahahaha...

fresh daripada cameron highland...
owh mmg tak la nak gi cameron semata nak membeli buah ni...
den beli kat cold storage je...
fresh jugak yooo...


taraaa...
siap dah...kali ni buat dalam tupperware 2 liter pulak...



kiwi tu aku beli brand ni...zespri...
siap ada contest lagi...
mmg sedap...dua biji je pon masuk dlm botol tu...
yang selebihnya arief n aisy abiskan...
suka benor derang...
aku pun suka coz rasa dia manis n masam2 skit...
mmg sedap la...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...