My Members....

Dec 29, 2010

Aisy Adawiyah...

Salam...

saje nak update gambar aisy yang latest...hehe...boring2 duk umah sambil berpantang nih...

baju pun besar...





7 comments:

Fieza Story said...

comel adawiyah........kim slm dia nyek?

sarasofia said...

she is growing babe.. compared to 1st time i saw her.. but stil the tops is too big for her.. jgn risau.. as long as she is healthy dah ler.. btw, she soooo cuteee..

i loike the foot pic.. so cute lil toes..

Sweet like Strawberry said...

bby besalin normal kan fetty? sori fiza nak taya...bby cukup bulan ker 7 bulan ..sebb berat dia mcm 2 kg jer....sori nyek fiza taya...

Putri_Aizat said...

ala takyah nak bersori2 lah fieza...ramai gak yang tanya aku soklan nih...coz bby memang kecik..aah memang 2kg jek berat dia...aku pun tak tau...baby cukup bulan...due date aku 27.12.2010...so terawal 10 hari...bersalin normal...maybe genetik kot pasal tuh dia kecik...coz kata mak aku, dulu aku lahir lagi kecik dari baby aku nih...sebelah hubby pn citer yang hubby aku ni lahir kecik...

Sweet like Strawberry said...

huhu tulah nak taya takut heheh tu yg sori dulu ..sebb bby tu cam comel sgt..sebb zareef yg 2.8 pun org ckp kecik..hhuhu...

theblabber. said...

tahniah.moga murah rezeki :)

Anonymous said...

tahniah fetty & hubby
comel ank korg.. cute miut
sorry r..aku da lme x tgk blog ko..bz..ni baru thu ko da bsalin..
pe2 pun tahniah skli lg..thn dpn tmbah lg ea.hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...