My Members....

Dec 30, 2010

GA Malek Ku..Strawberry Earphone

Salam...


boring-boring ni best gak klu join GA hehe...mari lah same2 join GA nih...dah last2 minit nih...hehe...sempat lagi kot...GA nih di buat oleh blog life is unpredictable...


syarat2 nak join GA nih pun senang jek...


1. Jadilah Follower Blog life is unpredictable..keh3.. (already follow)

2.Buat satu entry bertajuk. "Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone" (ni lah entrynyer...)

3. Sertakan gambar contest ni dalam entry anda dan link kan ke entry ini (gambar di atas tuh lah)

4.last..letakkan banner contest  ni di sidebar blog anda... ( dah de kat sidebar dah pun)

5 last but not least..hehe.. tinggalkan link entry dan email anda kat ruangan komen ni..senang nk p nengok (ok skang baru nak komen)

Tarikh tutup: 31 Disember 2010 [malam tahun baru] (yes sempat ye...)

so korang ni masih de masa lagi nak join....




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...