My Members....

Jul 22, 2011

Saguhati Goessss Tooo....

 salam...

owh...mahap la...banyak-banyak...

so saguhati goes tooo....

tengok lah cik aisy mencabut nyer dulu ye...

khusyuknyer...aisy nak cabut...



tengok tu kat tangan dia da de satu...siapakah...

mari teraburkan semua....

owh cari saper acik2 yg nak menang nih...

em..susah tul nak wat pilihan lah...

tengok tu...satu jatuh...satu lagi terlekat kat tangan dia...


dan setelah kepenatan aku melayan...

coz aku tengok klu satu jek yg dia ambik baru aku kira pemenang...

n the winners goes tooo...



tu dia...close up skit...

nih haa...mmg bertuah benor lah...first contestant...hehe...
nih aunty sha punya rezeki lah...

queenpink

atiron_2000

mommy & daddy cool...


kepada pemenang...sila dan jangan segan2 meng'email' details korang ye...
nama, no tel, alamat n email add....
hadiah akan dimaklumkan kemudian....


so amacam ok ker pilihan saya...


kepada acik2 yg lain...jangan sedey2...smileeeee....peace!!


5 comments:

ita said...

atiron_2000 alhamdulillah menang, sebenar nyer semangan untuk berGA dah kurang tapi bila di umumkan sebagai pemenag hadiah saguhati semanga tu dah naik semula dah.. terima kasih yer... detail dah antar dah

tahniah kepada pemenang2 lain gak

sarasofia said...

tangan berketak ketak tu yg buat aunty chah gerammm taw.. eiiii gigit kang..

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK DAH HANTAR DETAILS.

roszalizas@yahoo.com

Cik Rose Cute said...

follow sini...tahniah kepada pemenang...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

hamzah ian said...

comel budak ni.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...