My Members....

Jul 26, 2011

perlukah aku respek org yg tak respek aku!!!

salam...

korang rasa? 

perlu kah korang nak respek org yg tak respek korang pun...

klu aku mmg tak lah....

ye...walaupun dia sangat bagus, sangat tinggi pangkatnya, or sangat famous orgnyer...

tapi klu dia nak org respek dia...dia kene lah respek org lain dulu....

tak kisahlah org tu tak de keje ke, miskin benor ke...or wat ever...

kita respek org...n orang lain akan respek kita...

respek tak leh lah nak pakse2...

klu pakse tu bukan respek namanya...

tu takut!!

org terpakse respek ko coz takut ko wat paper kat dia...

neway...kepada sape aku tujukan benda nih ye...

hehe...pada org yang tak pandai nak respek org lain....

hehe...so kene lah layan 3R...

Respek, Relax and Respond...


3 comments:

Amy Syaquena said...

Kalau amy² x akan repect dengan orang macam nie , paling kuat amy akan cakap respect diri dulu sebelum nak orang respect kat diri kita , ni respect kat diri pun x inikan pulak nak respect kat orang..pastu lagi mau suruh orang respect kat dia.pirahhh!! ingat orang lain x de hati dan perasaan apa.

AdiaLuze said...

Relax ye sis .. Org2 macm ni memang ramai .. Lagi2 yang jenis berpangkat tuh .. Kalau melayan kerenah diaorg, sabo je laaa yee sis ;)

akiratoriza said...

orang cenggitu : 'ni makan dia' sambil tangan menghayun kearah mukanya... baru puas hati aku nih!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...