My Members....

Nov 28, 2014

Double A di Kidzooona AEON

assalamualaikum...

utk kami yang duduk di rumah bertinkek tingkek ni...
mmg mencari masa utk aktivi riadah ni...
tak kisah la indoor or outdoor...
mm slalu gi aeon utk bagi budak2 ni main...
tak sangka lak minggu ni pergi dah tukar...
harga mahal skit n tempat pon lebih menarik...

its call kidzooona...

ni harga utk sekali masuk...
macam yang tertulis kat atas tu...
unlimited...
katanya klu kuar n masuk balik pon boleh...

ada banyak aktiviti dlm tu...

ni music aisy kat music section...
macam2 music boleh main...
tambourine, clarinet, maracas dan xylophone... 

ball section yang paling aisy n arief minat sangat...
smpai terbaring2 kat situ...

tengok la excited benor...

ni plak cam rumah2 kecik tuk tempat 
macam yang kat atas ni...
kedai bunga la kengkonon...

hospital pon ada...

eh masuk tempat bola balik...
blakang tu ada tempat playground belon besor tu...
lupa nak ambik gambo kat situ..

kedai sushi pon ada...

haaa ni section contruction...
ahahaaha...
kemain tak trektor pelbagai jenis...

best jugak dan berbaloi bayar...
arief masih belum kene bayar...
so jimat jimat...
dekat 3 jam jugak duduk kat dalam tu...
ada je yang mak pak dia tinggalkan je anak dia dlm tu...
pastu kuar gi shopping...
kemain la percaya sangat kat orang kat situ kan..
aku n en. hubby mmg tak la...
tunggu anak2 main smpai la berjam2...
tak pon aku kuar berjalan cari barang
then en. hubby pulak kuar...
nak tinggalkan derang berdua jek kat situ mmg tak la...
bahaya...sebelum jadi baik cegah...
ye dak... 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...