My Members....

Dec 1, 2014

My Lovely Girl - Korean Drama

assalamualaikum...

korang-korang yang layan citer korea 
WAJIB tengok citer ni...

my lovely girl
jalan citer ada sedih, romantik dan kelako...
so mmg layan sangat citer ni...

ni pelakon2 dia...
nmpak tak si rain tu...
citer full house tu ingat tak korang...


haaa ni la kira cam cinta berselang seli...


 haa tu dia cast dia...
krystal ni pon ada kumpulan jugak kan...

ni yang suka kat krystal ni...
kemain tak muka...

rupanya mmg ada kumpulan infinite ni...
ingatkan stakat kat dalam citer je...
tp yg masuk dlm citer my lovely girl cuma 4 orang jek...

ni aku jumpa pic derang tengok premier my lovely girl sesama
comel jek memasing ni...

semua pic di atas aku dapat dr carian google je...

sinopsis citer ni mmg best...
aku mmg suka flow citer dia...
klako...romantik...sedih...then happy...
best...
nasihat sape2 yang lum tengok...
dipersilakan tengok...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...