My Members....

Dec 23, 2014

Birthday Aisy @ Nursery

Assalamualaikum...


tu dia aisy gan baju princess dah ready nak meniup lilin...
kemain happy dia nak sambut birthday...
yg pakai baju kuning tu bff dia...
qaira tak silap nama dia...
sangat baik qaira ni...
aku smpai2 je salam tangan terus perkenalkan diri...
sy qaira...kawan baik aisy...
alhamdulillah aisy dapat kawan yang baik...

birthday cake n goodies...
dlm goodies tu aku bagi simple jek...
air kotak, kropok twisties, belon,sweet, sumi dan choc 
muat2 je dlm tu...

duduk bersama2 rakan2 nya...
tak ramai yang datang time school holiday ni...
ni pon campur tuk 4 hingga 6 years...
tak sampai 30 orang pon...


us...


adik baru bangun tido...
kemain muka ngantuk...
tak join pon kakak dia tiup lilin...

muka malu coz orang nyanyi lagu birthday utk dia...
tahun lepas melalak macam ape masa orang nyanyi lagu birthday...
hahaha sama cam aku kecik2...
malu sangat so nngis...
hahaha like mother like daughter...

dia dan kek stawberry nya...
suka sangat stawberry aku pon beli la kek stawbrery utk dia...


aktiviti last dia kene bagi sesorang classmate dia goodies tu...
dah besar dah aisy ye...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...