My Members....

Jan 7, 2011

Contest Jelingan Manja

Salam...


nak join contest yang dibuat oleh Cik Bulan nih...cam best jek...


klu korang nak join ni syarat2nyer...

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee




Tarikh tutup: 22 January 2011

Hadiah2 pun best2 gak....

Hadiah pertama : 
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner 


Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner


Hadia ketiga:
shawl + inner


Saguhati:
2 x Shawl

so ni gambar aku menjeling bersama baby aisy....






*so aku nak tag em.....

1. Along - ko join lah...letak gambo yang chumel2 tuh....(chomel ker?)
2. k. sha - em..meh le join...mana tau leh de rezeki...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...