My Members....

Jan 3, 2011

Hamper Dari Company En. Hubby

Salam...

saje nak update hamper yang baru dapat dari company En. Hubby...hehe...agak banyak barang yang diorang bagi..n siap dengan kat ucapan...the best thing is...kat kad ucapan tuh dia tak letak nama En. Hubby....jeng jeng jeng...dia letak name aku lah nyer...walaupun tersalah eja skit...tapi agak bangga lah kan...






5 comments:

sarasofia said...

sangat chantek itu hamper.. i loikeee. zoom skit kat nama mummy tuh..

akiratoriza said...

wah meriah sungguh hamper baby Aisy yerk!!! tp yg ada tulisan cina 2 leh makan ker???

Putri_Aizat said...

sarasofia : hehe...tak sangka lak diaorg letak nama aku tau...hihi

akiratoriza : tu bird nest lah...tapi tak tau lah leh makan ke tak...

.::: Princess MOMOY :::. said...

whoaaa...banyaknyer
Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

d_LA said...

wahhhh bestnye dpt hamper besarrrr..tahniah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...