My Members....

Jan 20, 2011

Aisy & Botol Susu...

Salam...



ok semalam aku dah start bagi Aisy susu melalui botol...
aku dah siap2 perah susu fresh aku tuh...
then bagi dia melalui botol susu...
coz de terbaca kat blog nojjah yg anak dia Daryn dulu susah nak terima susu botol...
so aku pun mengambil tindakan segera utk biasakan Aisy dengan botol susu...
cubaan pertama berjaya....
walaupun dia agak kerut2 dahi masa minum susu tersebut melalui botol tapi carry on je susu...
so alhamdulillah...
tak de ar tersedak2 bila susu aku laju sangat...


 tah mane mitten dia tercampak...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...