My Members....

Jan 31, 2011

26 Jan - Part 2

salam...


















selesai buat passport kitaorg pun gi makan...
ye kengkawan...so bila dpt green light dr mak...
en. hubby pun decide gi McD...
aku pun yahoooo...
brape ari jek lagi bis pantang...
tapi aku dah tak sabor...
dpt makan McD tu...org lain yg berpantang tak dapat tau...
haha...aku pun order Double cheese burger...
terasa sedap abis...aisy pun sepanjang perjalanan n kat McD tido jek..
so lagi senang lah mama n papa dia melantak...
korang layan lah pic kat bawah...mak pun senyum jek...





4 comments:

sarasofia said...

suka betul mama aisy dpt makan mc d..

saya rindu dengan mak saya.. mak saya sangat chantek bertudung hitam..

kakyong said...

salam kenalan.. salam singgah sini... best nya dpt makan mcD... brp hari lagi nak habis pantang.. ;)

diana said...

eh..ye ke dalam pantang tak boleh makan mcd?akak boleh je..sedara mara pun bagi je makan ayam goreng..
bidan pun kata makan la Ayam KFC ke Mcd ke.burger ke... tak pe..

Putri_Aizat said...

sarasofia : hehe...mak cantik bertudung itam kan..hehe..

kakyong : skang ni dah bis pantang dah pun...yahoooo

diana : owh yeke...mungkin lain org lain cara berpantang kot...mak tak bagi mkn..sabo je lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...