My Members....

Jan 12, 2011

Adoai Susah Nak BerBloging....

Salam...

adoai susahnyer nak berbloging skang nih....bukan sebab line internet slow...tapi sebab2 yang tak leh dielakan iaitu...jeng jeng jeng...

Aisy Adawiyah

tah lah aku pun tak tau naper...tadi pas susukan aku pun slow2 dah letak kat katil...aku pun mula mengorak langkah ambik lappy...baru jek berblog walking tetiba dia pun....ngek...ngek...ngek...

then nani dia aka mak aku pun cakap nak susu lagi tuh...aku pun meninggalkan lah lappy terus baring kat aisy...then after 10min aku pun slow2 tinggalkan dia gi kat lappy aku...depan dia jek pun...

tak sampai 10 min dia pun ngek ngek ngek lagi...adoai aisy.... 

nani dia pun kata ' haha...dia tak bagi mama dia bertenet tuh...' 

hehe...aku pun ala....aisy....

baring kat sebelah dia....rupanyer bukan nak susu pun...saje je suh aku baring then aku tepuk2 dia tido..masa nani dia tepok2 dia tadi mulut ternganga2 cam nak susu...eh...aisy kecik2 dah pandai eh kene kan mama...

hehe...dlm ati aku...owh camnih lah along slalu kene gan anak dia....

tapi tetiba ati aku berbunga2 lak bila tulis entry nih....cam rasa happy gak lah dalam ati...tetiba rasa wah dah de anak dah ko ni fetty...haha...then cam rasa best aka hebat lah...coz de orang yang susah nak tido tanpa aku...wah tetiba terbangga lak...


neway...i love u lah aisy adawiyah...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...