My Members....

Jan 25, 2011

The 25 Random Habbit

Salam...


telah di tag oleh Princess Momoy untuk wat 25 random habbit bout me...adoai pastu kene tag lagi 25 person...huhhhh...


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.


1. aku paling suka warna biru...masa sekolah dulu...leh dikatakan kebanyakan barang aku warna biru...


2. masa muda2 dulu aku ni rancang nak kawin masa umur 27 or 28...tetiba terjumpa en. hubby...semua perancangan tuh tetiba terlupa...hehe...umur 23 dah kawin dah... ; ) cinta punya pasal...


3. serangga paling tak ske ialah lipas...benci sangat2...eiiiiii....


4. ske choc tapi yang de kacang jek...yang choc kosong tu...agak boringggggg.....


5. masa pregnant ari tuh tiap2 ari sabtu mesti gi makan Sizzling...em...sedapnyer....


6. nak sangat gi melancong kat jepun...whoa...klu de rezeki lah nyer...


7. ske wat dua tiga kerja skali...bukan sebab aku ni terror wat multi tasking nih....coz malas nak wat kerja 2 3 kali...


8. dulu aku plg tak tau pasal kete...even kete proton pun aku tak leh kenal...tapi after kwn gan en. hubby baru lah pandai skit...tak nak lah dia tau aku ni zero abis pasal kete nih...huhu...


9. klu blaja benda baru aku kene ulang atleast 2 kali baru lekat kat otak...em nak wat camner...


10. aku ske pantai....air terjun...aku rasa 2 tempat tu de bunyi yang paling best...bila lah nak gi...


11. aku tak pernah pun nyanyi karaoke...even kat karaoke jamban tuh..haha...tapi aku ske nyanyi tanpa mic...leh gitu...


12. aku leh hafal lagu lebih cepat...dengar 2 3 kali dah leh hafal...tapi cube soh afal bende lain...selamat lah....


13. dlu masa study math (subjek math sahaja ye) aku mesti study sambil dengan radio...secara kuat ye...klu tak aku leh tertido...


14. aku kurang keyakinan diri bila nak berhadapan dengan org...tapi bila dah de kat depan org tuh...aku akan ter' over confidence lak...huhu...


15. aku tau F language...saper tau leh lah gossip gan aku skang....


16. aku ni adalah seorang yang bertuah kot...sebab mak aku slalu cakap camni ' bertuah tul dak nih!!!'...so korg fikir lah sendiri...


17. aku tak leh tinggalkan nasi dlm masa yg lama...coz aku penah try dulu...tak sampai 3 hari aku dah rindu giler kat nasi...


18. aku tak ske org wat keputusan utk aku...


19. kadang2 bila aku dah start cakap...susah aku nak brenti...samelah gan my hubby...so bila kitaorg mula bercakap...tak de antara kita dengar...owh...but now aisy lah yg kene dengar...hehe...


20. aku susah nak nangis...tapi klu dah nangis susah lak nak brenti...


21. sangat ske makan buah durian...eh sume buah aku ske makan...huhu...


22. aku rasa lepas bersalin nih banyak tul benda yang aku lupa...agaknya coz banyak urat dah putus kot...ngeh2..


23. aku anak yg tengah2...means...aku anak ke 3 dari 5 adik beradik....n aku de kakak, abang, adik laki n adik pompuan...complete set...


24. aku kaki bangku...huh...bukan bola jek...sume jenis sukan...masa sekolah dulu aku tak aktif lansung sukan...kene lari pun aku pakat gan membe2 supaya tak lari laju2...then kene denda gan cikgu...adoai dah tak minat pastu kene pakse lak...hampeh tul masa tuh aku rasa...


25. aku pun tak tau naper aku mengambil masa yg lama utk entry ni....coz agak susah nak citer bout my self in 25 habbit...em...tapi at last...im done...


ok skang aku sepatutnya kene tag 25 org lain..calon2 nyer ialah....


KAMU LAH...ORANG YG SANGUP BACA SAMPAI ABIS....


so pe lagi...gi click kat new post n wat lah tag ini...
aku pun simpan tag nih hampir 2 minggu...baru siap...pergh...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...