My Members....

Jan 21, 2011

Owh High Heel....

Salam...



setelah berbulan2 aku tak pakai high heel tahap kerinduan aku nak pakai high heel dah sampai tahap gaban dah nih...huhu....so bagi melepaskan kerinduan aku pun tadi menggoooooogle high heels....n dis wat i found...

chomel lah polka dots itew....


tengok lah curve love tu...cantik gak kan...

ni biasa jek tapi klu pakai mesti cantik....


aku memang minat jenis2 nih...

cam sesuai jek wat utk wedding kan...cantik n cam suci jek...

lebeh kurang patern tadi tapi in gold...

ni nampak cam futuristic skit...

sweet in pink...

ni pun cantik...eh jap...kasut nih cam kasut adik aku si pija...

ni kasut plg sweet dlm entry nih...




dlm menggoooogle high heels tadi terserempak lak dengan jenis sporty high heels nih...cecantik gak...tapi klu aku beli tak tau lak nak pakai gan baju pe...em...?????











tul tak nak pakai gan baju pe pun tak tau...tapi pattern gabungan sporty n heels cam cantik lak..


well en hubby nak suh saya pakai heels ini kah? 




Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...