My Members....

Feb 28, 2011

Hadiah utk En. Hubby...Help Me Plessss....

Salam...


ok semalam 27.02.2011 kan...so lagi 4 bulan lagi begeday en. hubby aku...

ok sebenornya bulan 6 adalah bulan yg plg sereeeemmmm...

bukan ape...family aku jek 4 org lahir bulan 6 nih...

tak masuk anniversary aku lagi...adoai...

ok list yg begeday bulan 6...

1. En. Hubby - 27.06.1986
2. Along - 09.06.1976
3. Pijah - 29.06.1989
4. Amani - 12.06.2008 

anibesery aku nih same gan begeday amani 12.06.2009..

pergh...tak ke fening kpala tuh...

ok...aku tak de idea nak bagi present pe kat en. hubby nih...

oleh kerana $$$$ yg tak mencukupi...

aku kene kumpul duit dr skang...

cume tak tau lagi nak bagi pe...

dah lah tahun lepas tak bagi pape...

coz kitaorg kat genting time tu...

so bersuke ria jek kat sane...

taun nih...pe lak aku nak bagi...

barang laki ni susah skit lah...

korang nak tolong? 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...