My Members....

Feb 28, 2011

Hadiah utk En. Hubby...Help Me Plessss....

Salam...


ok semalam 27.02.2011 kan...so lagi 4 bulan lagi begeday en. hubby aku...

ok sebenornya bulan 6 adalah bulan yg plg sereeeemmmm...

bukan ape...family aku jek 4 org lahir bulan 6 nih...

tak masuk anniversary aku lagi...adoai...

ok list yg begeday bulan 6...

1. En. Hubby - 27.06.1986
2. Along - 09.06.1976
3. Pijah - 29.06.1989
4. Amani - 12.06.2008 

anibesery aku nih same gan begeday amani 12.06.2009..

pergh...tak ke fening kpala tuh...

ok...aku tak de idea nak bagi present pe kat en. hubby nih...

oleh kerana $$$$ yg tak mencukupi...

aku kene kumpul duit dr skang...

cume tak tau lagi nak bagi pe...

dah lah tahun lepas tak bagi pape...

coz kitaorg kat genting time tu...

so bersuke ria jek kat sane...

taun nih...pe lak aku nak bagi...

barang laki ni susah skit lah...

korang nak tolong? 


6 comments:

sarasofia said...

perfume..
jam tgn..
cap..
boxer(ala ala romantic gift juga..),
wallet (kalo perlu)

hehehe.. tu je yg terpikir di kepala..

YanaMIB said...

apa² yg dia xde lg..klu sy ty tros kt dia nk adiah apa..haha..maleh nk pk =P

Myra Jay said...

4 orang dalam 1 bulan, leh save beli 1 kek tp kena 4 tgkt ler.. Untuk cik husband kena bg spesel :)

AdiaLuze said...

Perrghhh...Jenuh jugak nak bagi hadiah tu... Yang lelain tu blanje makan je kot.. En Hubby, Cuba bg kek ngan bunga..Hehehe

d_LA said...

naseb bday dla bkn bln 6, kalo x dla nak tuntut adiah gak..hehe..beli kasut ker..perghhh, kasut lelaki ni mhl kan.

Cute MuM said...

cute mum pon tak tahu nak belikan apa.. sebelum nie belikan apa yang dia perlukan masa tue..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...