My Members....

Feb 2, 2011

Annold's Singapore

Salam...

last weekend hubby, aisy n me went to Singapore...and my sis n bil ajak mkn kat Annold's nih...its like KFC here but cara diorg serve lain skit lah...serve cara Pizza...Annold's ni dah lama dah bukak kat s'pore..kata my sis since dia kecik2 lagi da de...so aku pun try lah makan...pergh mmg sedap...bak kata pijah kalah KFC...so enjoy the pic ouls...

hubby berposing sambil tunggu my sis n bil ambil seat...

ni lah menu2nyer...

my sis family...

amani wat peace ke rock babeh tu...

ok ni lah hidangan nyer...

sekoq utk aku n hubby...sekoq lagi utk my sis...

oleh kerana sedap...tak cukup lah nyer...my sis tambah order...aku pun tambah half lagi...

tengok tu my bil mengunyah tak ingat....nayli cam nak capai je dah ayam itew...

my sis pun aper kurangnyer...khusyuk tuh...


aku gah menyusukan aisy masa nih...sib baik ambik tempat duduk tepi sekali leh lah susukan dia...
tetibe lak nak susu kat tempat awam nih...sib baik line clear...


n pas susu pe lagi...tido lah...ni faveret post aisy...
klu nak tido kene tidokan dia kat dada dlu then baru letak kat kat stroller or tilam...


n she got the title 'baby eskimo' by my sis..
coz aisy very tak tahan sejuk...
doc said that she very small so lemak belum build lagi..
owh aisy...ambik lah lemak2 mama nih ha...dah terlebih2 ni...teheeee...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...