My Members....

Feb 23, 2011

Winter Sonata

Salam...




em memandangkan hp aku msih dlm keadaan kritikal..

so tak dapat lah nak hapdate gambar terbaru Baby Aisy...

semalam ms dlm kete terkuar lah lagu OST winter sonata..

ala yg sape tu...aduh...tak hingatlah plak name penyanyi dia...ah hazami lah...

yg hazami nyanyi in malay tu..

kitaorg pun berbincang citer tuh...

aku : masa citer ni kuar kita form brape ek? tapi masa tu skolah lagi kan...

hubby : aah masa tu kita dlm form 4 kot...

aku : cam satu fenomena lak..sume org mesti tengok citer tu...n masa tu lah citer korea naik...

hubby : aah masa tu b pun sibuk wat rambut stail koeran cam si hero citer tu...sape name dia...lupa lah...

aku : jun sang lah...

hubby : haa..kan ramai dak2 pompuan ske kat dia masa tuh...

aku : haha..termasuklah syg..b tau siap potong gambar poster dia letak blakang buku n kat fail tau...bangga bwk gi skolah...

hubby : sampai cam tu skali ea syg...haha...klaka jek...

aku : hehe...aah lah...tah pape jek ek...tapi masa tu kan budak2...ske kat artis sampai tampal2 gambar bagai...hehe...

tapi citer tu mmg glamor giler kan...

rasanya hampir sume org tengok kot...

tapi aku tak larat layan citer korean nih...

banyak episod n selalunyer sedih2 blaka citer nyer...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...