My Members....

Mar 2, 2011

Right Person = 5C

salam...

tah naper beberapa ari nih aku tak leh nak update blog...

sedih tul...tak dapat nak update...

ok aku tetibe jek terfikir pasal nih...

perlukah 5 C dlm lelaki idaman korang? 

masa aku single mingle dulu...pernah lah berangan nak cari 5 C...

hehe...n alasan tu gak aku bagi kat org yg aku tak berapa nak ske masa tu...

macam bagus jek aku nih eh...

eh korang tau tak 5 C tu pe...

CHARMING...


CASH


CONDO



CAR



CAREER



ok for sure sume bende nih diperlukan....

so pada korang? klu dapat 5 C tuh mmg best ar...

tapi mungkin dia adalah datuk yg bercucu n bercicit...

ahaks...or kene jadi bini no 2 or 3...

korang nak ker?





4 comments:

Myra Jay said...

5C, part lain semua setuju cuma Condo tu tak de pun takpe, rumah biasa ok je asal ada tempat berteduh :)

AdiaLuze said...

Dulu ada la gak berangan camtu.. hehe.. Tapi bila dah dewasa, mula la plak cari untuk 5S :

Solat jaga
Soleh untuk membimbing
Sayang kita selamanya
Sederhana dalam semua hal
Sahabat susah dan senang

Boleh camtu? Ahaksss ^_^

sarasofia said...

Semua akan terpk mcm tu.. Including me..but after meet mr right, I juz accept him juz the way he is n being grateful 2 Allah swt of wat u have, a long as we happy n bahagia dah le..

AdiaLuze said...

Sama gak cam sarasofia... Dah ada Incik Abg ni, semua tu tak brapa nak pikir.. Tapi Alhamdulillah, dia menepati ciri2 5S tu... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...