My Members....

Mar 7, 2011

Masak???

Salam…

Ok dalam masa aku berpantang nih…

Time2 nih lah aku belajar memasak…

Em..ok actually aku nih jenis yg tak pandai masak..

Dlu masa baru2 kawan gan en. Hubby aku terus terang kat dia…

Yg aku mmg tangan bangku lah kot (utk org pompuan yg tak pandai masak)

Dia faham…n dia just cakap ‘ok tak pe nanti dah kawin belajar lah skit2…’

Dah kawin pun same…aku wat dunno jek nak belajar masak2 ni…

Aku pandai lah masak yg simple2…such as megi, megi n megi…

Ahaks…yup…serius tak pandai ye kengkawan…

Then masa dlm bercuti bersalin nih barulah aku sebok nak belajar…

Cam best lah kan jadi suri rumah nih…

So aku pun masak lah…

Korang faham lah kan klu dah baru belajar…

Tapi hubby makan gak…hehe…Cuma kekadang dia akan cakap..

Owh nih patutnya tambah tu sikit…kurangkan ni skit..

Owh lupa nak cakap…sebelum nih asyik en. Hubby jek yg masak..

N ofcoz dia sangat pandai masak…

N sedap ye kengkawan…

Hehe…walaupun kari aku terlebih serbuk kari…

Walaupun asam pedas aku terlebih masam…

En. Hubby makan jugak..

Tengkiu en. Hubby…

at least aku rasa bersemangat utk terus cuba memasak…

dan bercita2 menjadi chef terbaik utk suami n anak2 cam Mak!! 

luv u Mak!!


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...