My Members....

Jan 4, 2012

Tahun 2012....huuuu...

Salam...

salam tahun 2012...
lambat giler aku wish kat korang....
wokeh...

aku nak citer pasal sambutan tahun 2012 aku...
masa muda mudi dulu memang perlu lah kan sambut menyambut nih...
gi dataran lah danga bay lah...
mmg tu lah tempat aku n hubby...
tapi sekarang mmg tak lah aku ke tempat camtu dengan ramainyer orang...
sekali lagi mmg tak lah kan...
so aku sambut 2012 dengan tilam dan bantal yang empuk kat umah...
tido tak hingat...
coz aku kene migrain...
makan pain killer terus tido...
sampai skang pun kepala aku masih sakit lagi...
tapi tak lah seteruk ari tu...
aku pun tak tau nak wat pe lagi...
tak kan ari2 nak telan pain killer tu...
nak kata aku makan banyak choc tak pulak..
mungkin sebab cuaca panas...
aku tengok terik matahari tu kepala aku dah start skit dah...
rasa cam nak cabut kepala then hentak pakai hammer pun de jugak...

korang yang klu de tips2 nak ilangkan migrain nih cecepat lah bagi tau kat aku...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...