My Members....

Aug 19, 2015

Aktiviti Double A

assalamulaikum...

sejak 2 mejak ni 
aku rajin je nak stalk
instagram tecer anak2 aku...

so terjumpa la dua tiga gambar anak2 den...
so nak share juga laaa...
hehehehe...


ni time ada 1 jenama susu buat talk
so memasing dpt susu percuma...
owh klu tak silap dugro rasanya..
siap dapat tester percuma...



ok ni xtvt young chef
yang sebelah tu klu tak silap best friend dia ilham...
derang masak ape aku tak pasti 

ok ni jek gambar kakak yang aku jumpa...
dia yang ujung sekali pkai baju pink tu...
haa kemain la ni pon young chef jugak...
masak sandwich la kot ni...


sekian misi stalk aku hari ni...
sok lusa klu free boleh stalk lagi...

kbye..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...