My Members....

May 19, 2011

Fast Five...TERBAIK!!



Salam...

Selasa lepas aku gi tengok citer fast five nih...
(eh selasa ker? tak kije lah nyer...cuti sesaje..hehe)

en. hubby yang ber iya2 sangat nak tengok citer nih...

aku pun ske gak coz sume fast furious nih aku tengok...

so yang ke 5 ni tak nak lah ketinggalan...

so pada korang yang belum gi tengok...

sila lah rajinkan diri gi tengok ye..

aku rasa citer nih yg TERBAIK daripada yang lepas2...

but pd en. hubby kureng skit...coz tak banyak race...

overall ttp best coz banyak gelak, banyak action gak...

so korang pe lagi...meh ke wayang...yang dah de niat nak tengok...sila lah teruskan niat anda...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...