My Members....

Dec 22, 2011

Aisy First Shoes!!

salam...

walaupun aisy belum leh jalan lagi...

tapi papa dia dah exited nak tengok aisy wear that shoes...

fyi her papa bought that shoes when she only 5 month...

hehe...as parent aku pun tak sabar nak tengok dia jalan...

tara presenting the shoes....

tah pe yang aisy tengok tu...

malu-malu pulak....

ha tengok dah tak sabar nak pakai shoes...


bila dah pakai asyik nak pegang je...pelik agaknyer...coz dis is her first time...

try berdiri...hehe...uchu tolong pegangkan....


ye itu dia model kasut......haha..peha jek lebih....

2 comments:

Ummu Muhammad said...

ya Allah pehe aisy tuhhh...germnyeeee..semangat bena..hugs n kisses 4 sweet n beautiful aisy!!1

♥ nana i am ♥ said...

geram nye tengok kaki aisy..rasa nak gigit gigit je ;) shoes yang cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...