My Members....

May 16, 2013

KiSaH CiNTa

salam...

korang tengok citer ni...
tak silap aku baru dua episod..
ye mmg berlaga2 la korang tengok dengan mastercep tu...
aku pun sama asyik la bertukar2 tv..
tapi more kat citer ni lah...
coz mastercep leh tengok ulangan hokeh..



aku rasa gandingan derang ni best...
padahal baru je tengok satu episod tu ari
yang first aku terlepas tengok..sedey...lupa laaaa...
syok sangat tengok mastercep seleb tu...

n fyi aku mmg kipas susah mati makcik fazura ni..
so citer dia dah jatuh wajib tengok hokeh...
tu jek..korang yang dah telepas tengok...
pasni jangan lupa tengok...
ari selasa jam 9.00 mlm..
ni skit sinopsis citer ...

Kisah Cinta bermula apabila Azalea (Fazura) anak pemilik hotel terkenal, secara tak sengaja bertemu dengan Shah( Sam) dalam satu kemalangan yang membabitkan kereta antara ibu Shah dan bapa Azalea.Bermula dari detik itu, perhubungan mereka manjadi rapat dan timbul rasa cinta, tetapi persoalan yang timbul ialah mengenai hubungan ibu Shah dan juga bapa Azalea yang cuba menyembunyikan sesuatu. Sehingga konflik dan pertelingkahan antara kedua orang tua mereka telah menyebabkan hubungan mereka dilanda masalah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...