My Members....

May 31, 2013

Aisy With Her First School Trip!!!

salam...

dah lama tak masukan gambar aisy n arief kan...
ni citer terbaru...
ari rabu aritu aisy gi school trip kat Danga City Mall Kids Room..
ok mmg dekat je gan skool aisy...
tapi memula cam risau gak dia nak join trip ni..
tapi hubby cam yakin jek dia leh dgr ckp tecer...
ok layan la gambar yang diambik ok tecer aisy nih...

ni masa kat skool lagi...
kemain mata tengok ape lah tu...


ok ni dah sampai kat DCM..
baik je duk tepi kedai memasing..
ooopss i can see your panties!

haa tu lah dak2 yang join sekali trip nih..
rasanya sume dlm umur 3 hingga 4 tahun...

alololo anak dara aku nih...kemain baik gan tecer kan..
klu gan aku dah lama berlari kesana sini dah tu...

aisy with her friends...


duk bawah lak bergambo sakan gan tecer rozie...

ok ni tecer ina...tecer ni lah yang tlg ambik kan gambor bebanyak nih..
thanks tecer...

tengok tu main tak hingat...

khusyuk okeh...


cam masuk masterchef plak anak aku nih...
ambik sayor...

ok ambik apple plak...

orange pulak..kemain camner nak bawak nanti tu penuh bakul...

tengok ape plak dia nak ambik...


ok timbang utk bayar lak...

kira aisy kira berapa banyak nak kene bayar nih...

main blok plak...

muka tak nak senyum lak si aisy nih lah...

main gan coordinator kat kids room tu kot...

ok aisy beli roti...tolong kira brape hinggit...

main gan kengkawan pulak...

ha cam kat masterchef kan...

calculator dia besor benor...


last aisy with cozy sofa...
cam best jek klu de sofa ni kat umah...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...