My Members....

Jan 29, 2014

Plastic Surgery...

Assalamualaikum...

hehe...tetiba title nak plastic surgery lak kan...
tu lah tadi tengok blog amazingnara.com...
lawak tul derang ni...
ada tu mmg muka dulu gan skang mmg lain bebenor...
selalunya plactic surgery ni glamor kat korea, negara2 orang putih tu...thailand pun kan...

tak rasa pelik ke klu orang lain tak kenal dia...
bila dia terlalu santek in her own way...
yang buat orang lain tak kenal...
pe korang rasa...
bila klu kita kawan baik..
n muka ko bertukar jd song hi jio ke...
pastu nak berbual pun rasa cam pelik je...

ooo running man mmg makin terbaik skang...
tapi aku mmg suka lagi tengok yang first2 episod dlu...
kelaka dia tu bukan buat2 la...
mmg gila kelaka...

pastu skang ni aku tengah sibuk tengok citer My Love From Star...
memang klaka romantic citer tu..
korang pun jom la tengok citer tu...

ooo pasal plastic surgery tu kan...
muka korang boleh tukar...
ati korang klu dah busuk tu..
nak tukar camne wei...

ok lah bye!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...