My Members....

Jan 21, 2014

multitasking & multipurpose!!

assalamualaikum...

ok banyak nak citer pasal multitasking n multipurpose nih...
n aku rasa kebanyakan pompuan lebih multitasking daripada lelaki...
tapi lelaki lg multipurpose daripada pompuan..
hahaha...apakah??














hehe tengok gambo ni...
teringat klu kat umah...
mmg senang sangat la jd octopus camni..
semua keje leh buat...hahah

em...apakah motip entry ni...
contoh aku lah kan...
aku leh bukak blog, fb dan hrmis dlm satu masa...
ye sambil wat keje...sambil lah bersiar2 di laman2 blog itu..
tu pun kira multitasking juga kan...
korang tau je lah hrmis camner kan...
al siputtttt...

ooo nak citer pasal redha lak...
korang redha la pe pun keje yang korang dpt..
even yang bukan keje korang pun...
cam aku ni pun banyak gak kene wat keje orang lain..
ye lah as gomen worker ni...
banyak mana sangat lah keje korang tu...
sampai korang still ada masa nak kuar makan...
ada masa nak gi kuar bayar bil...
and so and so...
korang yang keje gomen well understood la kan...
pastu nak bebel lagi kene wat keje orang lain...
redha je lah klu dah kene wat...

tp klu dapat part yang orang lain tu sengaja bersuka ria
tetiba korang yang kene wat keje dia...
ni tahap wajib hangin ye kengkawan...
hehehe...mana leh nak redha tak bertempat...

ok sekian...
bak kata lisa...
redha itu pasrah
pasrah itu menyerah...
sila pelatkan 'r' anda baru sedap!!
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...