My Members....

Feb 18, 2015

Short Getaway- Lotus Desaru, Kota Tinggi Part 2

assalamualaikum...

ok sambung citer pasal lotus desaru resort...

ni gambaran bilik dia...
2 tingkat dek non...
harus la kanak itu bermain kat tangga je lah...
sib baik lepak bilik tak lama...
utk 1 bedroom mmg semua bilik ada tangga...
so terpaksa lah...
kat atas ada katil n bathroom...
bawah ada toilet kecik...
fridge besar yang satu pintu, microwave pon disediakan jugak...

mungkin setiap bilik disediakan dengan bathtub ni..
so lepas gi waterpark...
sambung pulak mandi kat bilik..


sebelum gi dinner...
siapkan keje sekolah dulu...
kemain la memasing menyiapkan...
sib baik standby cemil cemilan kat dlm bilik...
so makan skit2 sementara siapkan keje sekolah..



gi dinner pulak...
steamboat menu...
sedap la melantak...
dapat harga 2 orang rm110
ok la kan...
kanak2 bawah 5 tahun free...



mini funfair...
ada game2 yang kecik2 ni...
so kanak2 mmg suka lah...
mak pak siap sedia lah nak memujuk anak2 balik...

aku tak tau la nape pic ni upload jadi senget...
ok nak citernya...
aisy dah tak pakai pampers...
so dia selalu lah ajak gi toilet klu gi shopping complex pon...
nnt dia akan check la satu2...
dirty / clean dia akan comment...
gi toilet kat hotel ni...
kemain memanjang puji melangit cakap 
this hotel is very good mama...the toilet is very very clean...
hahahahaha...dah toilet hotel anak oiii kompem lah bersih...



esok selepas bfast main air lagi...
kali ni mandi kat pool pulak...



kami hehehe...


main2 kat pantai pulak...

ni sesi bagi derang merasa air pantai...
hahahahaha masing-masing terkejut sbb tak penah rasa air pantai kan...
ingat macam air swimming pool la...
pastu aisy sibuk lah nak citer kaki dia kotor sebab pasir...

ok sekian citer short getaway aku...
ok la bersuka ria di hujung minggu...


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...