My Members....

Apr 9, 2015

#mustwatchkoreandrama - Hyde Jeckyll Me (2015)

assalamualaikum...

aku gah layan citer ni...
pasal dua watak berbeza utk satu orang
ala2 split personality...
pagi dia akan jadi seorang yang serious dan dingin...
malam pulak dia jadi kelakar dan suka selamatkan orang lain...

memang kelako dan romantik...
pelakon pon best2 jugak...

hyun bin pegang 2 watak dalam citer ni...
best sebab rasa tak sabar nak tengok episode seterusnya...
aku tengah layan citer ni kat one HD channel 393
sesapa nak tengok leh le...
tapi aku lupa hari ape...
sbb aku tak tengok live...
aku tengok yang record...hehe...
tak de masa nak tengok yang live tu...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...