My Members....

Apr 6, 2015

#mustwatchmovie - Fast Furious 7 (2015)

assalamualaikum...


sape peminat fast furious...
dulu aku ada review pasal fast furious 6...
so hari ini aku review pulak fast furious 7..


bermula dengan balas dendam abang Owen Shaw
lanjutan daripada fast furious 6
so mmg dia cari sorang2 utk bunuh...
jadinya tu yang han terbunuh masa tokyo drift n last part fast furious 6
eh tak kan aku nak citer satu2 kan...
korang kene la gi tengok...
aku tengok 3d...best jugak la...
stunt / action tak yah citer la...
kereta terjun daripada kapal terbang
kereta terbang dari satu bangunan ke bangunan lain...
bas nak jatuh gaung
mmg superb...

kali ni citer ni sepenuhya menyentuh kepada semangat kekeluargaan...
bila aku yang dah kawin n ada anak ni tengok
mmg nangis la...
hwaaaa lagi2 mmg kita tau paul walker tu dah mati...
gan anak lelaki n mia pregnant pulak...
pastu citer dia ala2 mmg dia akan mati di akhir filem...
tapi garapan citer ni mmg best...
dia tak matikan pun watak brian tu...
so kita tak frust la cam ada sesetengah pengarah senang2 je nak matikan watak tu...
part last mmg menyentuh hati la...

konon pengganti brian la pulak...

aku rasa rata2 yang tengok mmg akan nangis...
lagi2 part last2 tu...
dia siap kuarkan gambar2 paul walker daripada fast furious first
mmg sedih sey....
kuar wayang pon memasing sedih je...

sila gi tengok mmg tak rugi...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...