My Members....

Jun 18, 2015

#dressmusthave Dorothy Perkins Dress

assalamualaikum...

boring dengan dress / baju sedia ada kat umah...
emmm dah tak de baju nak pakai dah...
pastu tak tau mana pulak nak cari...
ok cuba korang bukak link ni...

ok klu korang belum tau pasal dorothy perkins  ni...
meh den bagi tahu...
dorothy perkins ni dah ditubuhkan hampir 90 tahun - so sangat establish 
jenama ni mmg terkenal dalam bidang fesyen bukan stakat dress malah kasut n aksesori...
dorothy perkins juga ada hampir 600 stor di United Kingdom sahaja 
dan 50 cawangan lain kat seluruh dunia...
pergh sangat kan...
harga yang berpatutan dan sangat berkualiti...

ni antara koleksi dorothy perkins yang aku minat...
(aku mmg minat color biru ye harap maklum) 

korang rasa...
suweet jek kan...
lagi yang long dress biru tu...
sangat best kalau digayakan masa gi beach atau ape2 special occasion lain...
ce korang pakai dengan jeans or legging mesti cun...
pkai lak heels...

yang ni agak sarat with the skirt but...its looks very elegant!!!



nak tengok lagi...
tengok pulak yang atas ni...
lagi2 yang polka dot tu...
sememangnya simple n sweet...
dress biru tu pulak aku rasa ala2 princess je klu pakai...
semua cantik2 belaka...
design modern dan sesuai untuk semua peringkat umur...
dan jugak boleh dipakai dalam banyak majlis...

nak tengok yang lain lagi...


yang sequen tu mmg menarik...
lagi2 klu pakai gi dinner...
n the red dress sangat santai kan...
lagi dengan heels 
perfect gitu...

so korang tak yah pening2 dulu...
meh cuci2 mata 


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...