My Members....

Oct 11, 2010

7 mONTH aLREADY....

Salam...

when its come to 7 month...macam2 perubahan yang terjadi kat diri aku lahnyer...antaranya...

-   cepat sangat rasa panas...tak tau lah pasal cuaca ke...tapi sememangnyer cam rasa nak pakai baju nipis2 jek...

-   susah nak tido... uncomfortable bila nak tido...telentang salah...mengiring salah...adoai...ditambah lak dengan rasa panas...semakin lah aku tak dapat melelapkan mata...

-    baby makin active...active sesangat...n skang dah leh tengok movement baby dah...so hubby n me sangatlah enjoy tengok my tummy bergerak2...hehe...i like...

-    then tetibe mlm tadi...cam dapat contraction utk bersalin lah plak...dengan sakit pinggang dengan rasa cam nak terbuang air besar..huyooo...camtuh agaknyer rasa nak bersalin...tapi tak de paper pun...sakitnyer memang sakit lah...nak kata kejap tak juga...sampai hubby pun cam rasa gelabah gak lah...dia ingat dah nak deliver dah...haha..sempat gak ketawa dlm ati...tapi sakit tuh leh tahan lagi...so tak rasa lah nak bersalin...huh cam penah rasa lah plak...maybe coz mlm tadi tak de current kot sebab tuh baby bergerak camtuh...or pe...

-   wiwi...oh taukah toilet adalah tempat persingahan aku di pertengahan malam..ye bukan utk ambik wuduk ye...tapi utk membuang asid amonia aku nih....kadang2 sampai 2 kali aku kene bangun gi toilet...adoai ni pun satu yang paling malas sekali nak wat...rasa klu leh nak wat toilet kat atas katil jek...haha...pemalas tul aku nih...tapi bile dah 2 3 minggu camtuh dah jadi rutin...so dah tak kesah sangat lah...

 -    nafsu makan tak yah cakap lah...klu wat graf...memang takut lah nak tengok...naik mencanak...huh...memang sentiasa nak makan jek aku nih...n dis month tak tau lah berat badan aku naik berapa kg lagi...

tuh jek kot...stakat ni...ti klu de perkembangan terbaru aku hupdate lagi...adios...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...