My Members....

Oct 31, 2010

ShoOpiNg 4 Baby...

Salam...

hehe...24hb ari tuh aka last sunday..along, a.zali, hubby n me gi menyoping barang2 baby kat S'pore...so memang best....dari kul 10 pagi kitaorg dah kuar umah trus ke Marina Squre then singah beberapa tempat lagi...aku pun tak tau name tempat2 itew...then sehingga lah kul 11 malam baru aku gerak lek ke jb...penat giler tapi berbaloi2....tak de banyak gambar pun tapi korang layan lah ye...

di Marina Squre berposing dengan kasut gergasi n amani yang tak leh duk diam...

duduk pulak lah...penat lah...bila lah nak pkai high heels lagi...


posing gan hubby lak...dah selesai membeli...hehe...


nih lah advisor ktaorg...tq ye along n a.zali...


ni kat kedai stroller n car seat...tah pe name kedai aku pun tak hingat...tapi memang menggila tengok stroller n car seat kat cini...

hubby berangan nak dapat baby twins...hehe...

ha tengok lah tuh...penuh gan stroller...banyak brand quinny n mc laren

ni pamplet yang dibawa pulang yer...

like dis quinny....biru lak tuh...

jangan tak tau nih model terseksi n berbayar ye...
model ini sedang memperagakan stroller maclaren techno xlr...wow!!!

akak dia lak sibuk gan rocking giraffe dia...hehe...tengok tuh tak leh duk diam...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...