My Members....

Apr 13, 2011

Korang Pilih...Yg Branded Or Cap Ayam??!

salam...

just nak tanya korang pandangan...

korang pilih yang mana???

yang branded or cap ayam??

(cap ayam here which are yg tak de jenama lah ye...jgn salah phm lak)

klu branded...

- of coz selesa 
- cantik n fabric yg bagus
- tahan lama


klu cap ayam...

- ada yang selesa gak...
- klu pandai pilih dapat yang cantik n nampak mahal je...
- tak tahan lama...
- anak2 dapat lah tukar2 baju lebih kerap...
- leh beli 2 3 baju rather than beli 1 baju branded...


so korang rasa? 

klu aku...

hehe...dua2 pun aku beli...

yang branded utk kepuasan aku tengok aku aku pakai...

cantik dan bergaya...

yg cap ayam pun aku beli...



so anak aku leh tukar2 baju more often...

korang lak? cam aku gak ke? 


2 comments:

akiratoriza said...

brand ke tak brand ke yang penting selesa di pakai. erm tak kisah la pucuk pangkalnya..

nusha said...

due2 sy pilih..ikut mata hati n pandangan gak..kdg2 tgk mutu..xkisah mahal murah,asal mampu sudah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...