My Members....

Oct 18, 2013

Sanrio Hello Kitty Town - part one

 
Salam...

Beberapa bulan lepas aku g hello kitty town ni...
Serious mmg best..
Klu korg ada anak pompuan 2 thn ke atas mmg worth it klu g..
Coz anak korg mesti fun sgt kat sana..

Klu korg nak tgok harga tiket, map or hotel berdekatan (traders hotel) leh click jek link kat bawah ni...


Ok ni nak upload pic kami masa kat sana...

Pic aisy masa smpai...
See how xcited she is..smpai nak peluk patung tu...kemain kamu ye...

Tgok arief masa tu baru 7 bulan..
Ni kat cawan pusing tu...
Sib baik arief x pening...hahaha

Ni antara tmpt mainan dia..actually byk..tp pic tak la semua aku hambk..kang korg muntah lak tgok
Pic bebanyak..haha ke aku mls nak upload..haha
Pic ni aku gah pkaikan aisy quitic..
Haha kemain berwarna warni kuku dia..

Ni pulak aisy n aku decorate biskut..
Pastu leh mkn biskut tu..
Pastu ada tmpt wat jewelery..satu necklace utk satu tket..
So aku dapat 2 la necklace tu..
Leh pilih kalung pattern pe..santek n serious thn lama..xkarat pun aisy pakai...

Papa n adik agak boring..
Coz aktiviti byk utk org pompuan...

Aisy muka boring kne brenti ambk gamba lak..

Kami bertiga..tempat kat hello kitty town ni mmg santek...
Byk tempat leh ambk gambar...
Serious..smpai batery hp abis..

Tgok persembahan hello kitty...
Kitaorg dtg masa weekdays
So org tak ramai...

Ni ha persembahan dia...

Sib baik msa ni adik sangat senang nak handle..dia pun ske jek tgok persembahan...
Ooo pasal persembahan ni..korg kne tau jadual show dia bila..so tgu siap2 depan tu..senang xla berhimpit2 lak nnt..

Haaa tu hello kitty da kuar..joget2 n nyanyi2 skit..

Pic papa n aisy dlm mencari harta karun..
Haha game ni aku n hubby yg xcited...
Ye la aisy xfaham lg..aisy takut ms ni coz tmpat tu agak gelap skit...da dpt selesaikan misteri tu kitaorg siap dpt sijil lagi...hahahaha...

Kat si i ada playground yg agak besar...leh letak arief camtu sebab ms
Tu xramai org kan..
So leh la dia lepas merangkak kat situ..
Kat thomas punya level 
lagi besar playground dia..
Tp xdpt ambk gambo coz arief tdo da..
Papa n aisy je main...

Tgok tu arief khusyuk kumpul bola..

Ok to be continue...
Chow babe! 
















Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...