My Members....

Oct 29, 2013

Dinner @ Kapten Steamboat & Grill

Salam...



Last week hubby ajak g mkn kat kapten steamboat ni...
Lama da restoren ni jd target nk mkn..
Coz hubby sangat ske makan ala2 bakar2 ni..
Slalu ajak g seoul garden...
So ni try la mkn kapten steamboat pulak..
Mmg style ala2 seoul garden..
Yg bestnya tempat dia besoooorrr n luas serta the deco so nice..




See sangat tidy n ada tmpt mainan kecik utk kanak2..

Arief mmg xcited nak mkn..
Dia aku bg mkn mee coz ns dia agak keras..
Sup aku ambk sup ayam coz aisy n arief leh join mkn sama..

She also xcited n saying she wanna cook..
Haha..tempat tu mmg leh bek anak coz mkn2 pastu leh lari2 main2..
Tempat selamat coz xterbuka..

Owh nk share ada 3 type tmpt duduk..
Satu duk luar ada kipas la...tp still selesa..smoker leh duk sini..
Dua duk bersila n juga open style..
Klu dtg berdua xde anak leh la ber romantic bersama..
Tiga tmpat yg kitaorg duduk la..
Aircond n dekt dgn tmpat mknan..

Tempat minuman, dessert (ice cream n abc)  beberapa jenis ns goreng n mcm- mcm menu utk di bakar n di msk sup..

All done..
Burrrrppp!!!
Lama gak lepak sana almost 2 hour..
Coz its very relaxing...
So korg yg nak cuba leh cuba..

Rm28 per person..anak2 aku lum kne bayar...tp xtanya pulak smpai umur brape..

Alamat : 8-01 - 10-01, jalan tun abdul razak, susur 6, taman suria muafakat, jb..

Klu jejalan kt jb leh la try mkn kat sini.
Korg leh mkn smbl borak2 pastu lepak2..
Sangat best..

Kbye!! 






Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...