My Members....

Jan 13, 2010

Funiture


Salam...

Sajer nak wat n3 bout creative furniture...agak creative gak la tapi tak tau lah de orang yang guna tak...kadang2 klu dah terlalu creative cam tak sesuai lah plak...tapi paper pun layan lah gambar2 kat bawah ni..


moooooo...


idea dari berus kot...dah jadi tempat duduk yang cumel..


sweet kan..


sweet gak..but nampak kosong lak...


sambil duduk leh pilih buku untuk dibaca...


cam tempat duduk dalam kete kan..



rak buku yang bersegi2..


em tak de benda nak alaskan, buku pun leh...but still creative..


swirler lak..


em memang selesa...sambil baca rehat sekali..


tak tau lah selesa ke tak klu duduk..em..


ni lagi lah...cam keras jek..


creative..save space..


begitu bulat...em boleh pusing2 kot..hehe..


katil utk die hard fan pirate of the caribbean...


sesuai klu letak kat office hubby ni...


ske burger...ni lah tempat lepak yang besh..


selesa kot..n futuristic


em tak tau lah pe motif wat kusi camni...untuk sandar lah kot...


kuat dak ni...sampai lekuk laci2 tuh..



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...