My Members....

Jan 20, 2010

OriGaMi...


Salam..

Masa kecik2 dlu mesti sume penah wat origami kan...tapi yang mudah2 lah...cam bintang, t-shirt n love tuh sume dah biasa lah...basic lah kot.....but dis really creative...enjoy ye..



ni ikan buntal kot..but still creative..


ni dah slalu jumpe kan..dlm card, buku dll..



ikan lagi..em ni agak real gak lah..


cam complicate jek kan nak wat insect ni..


ni lagi real..aaaauuummm...


tengok t-shirt yang tersidai ni teringat kat lagu trough my window..hehe


dis is paper cake...hehe..


scorpion pun kertas gak..


ni penah tengok gak..makcik2 ske wat benda nih..


burung ni lah yang avatar naik nih...dari kertas ker?


cube dari kertas...leceh sey nak wat..


pe name ikan ni...ikan jepun tu kan...cantik sey..rasa ni lah yang paling creative kot..n berseni lagi..


helang kot..tapi naper de ekor lak..em


ni dah terlalu obses dengan origami ar ni...sume dari kertas...pergh..






kumbang penyeri origami..


wah dari invitation card...jadi calender dlm bentuk origami..creative2..


lawanyer burung ni...cantik tul tona color dia...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...