My Members....

Jan 11, 2010

Yummy....

Salam...

N3 kali ni nak citer pasal makanan...yummy...semuanyer lazat2 lah nyer...lagi delicious...em...lapa la plak rasanya...

1. Mc Donald..


memang selalu sangatlah ke McD...selalunyer mesti makan ayam goreng & bubur..hubby lak ske Big Mc atau Double Mc Chicken...tapi klu de prosperity..of coz mesti pilih prosperity nyer...dapnyer...yummmyyyy...

2. Nasi Lemak



klu kat area JB ni nak bfast nasi lemak, yang sedap mestilah kat Saujana...sememangnyer sehingga ke menjilat jari...yummy...klu datang kul 10 confirm tinggal sambal n kacang jew...ayam, hati, paru, sambal udang, sambal kerang n banyak lagi mesti dah abis...hehe..so pagi2 dah kene gi makan ns lemak saujana..dap dap..

3. Chicken Chop


takde lah slalu sangat makan chicken chop ni..cume ari tuh de officemate yang suh gi mkn kat situ...so gi lah makan kat area Kg Majidee...sedap gak...kenyang lah makan malam tuh...hubby pun kata sedap...cume service lambat skit la..but klu sedap lama mana pun lek tunggu kan...yummy...dapnyer...

4. J.Co



hehe...sememangnyer sedap J.co nih...slalu klu beli, klu tak makan malam tuh gak, simpan utk makan pagi...msk dalam icebox then pagi2 tuh panaskan...klu nak tau ni lah kelebihan J.co berbanding kedai donut lain...after panaskan donut tuh akan jadi lembut lek cam baru beli...n rasanyer...tahap dewa kesedapannyer...so klu gi CS menu wajib dibeli ialah J.CO....
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...