My Members....

Nov 6, 2013

Legoland Waterpark, Johor Bahru !!

Salam..

Last weekend a long weekend kan...
So boring2 dok umah..
Abg ipar pun ajak g legoland waterpark..
Tmpat baru buka..
So mmg best la..

Ok aku citer pasal harga tiket dlu..
Harga tiket ni hanya utk waterpark sahaja..

Utk aku n hubby rm95 with rm10 voucher mkn

Utk aisy n arief (Todler 3 thn ke bwh) rm10 utk pampers mandi 2 pcs

Klu ada anak 3 thn ke atas rm 75 with voucher mkn rm 10 

Ok ada cabana dlm waterpark ni..
Full day rm300
Halfday ( start kul 2ptg) rm150 
Mmg aku rekemen pd yg bawa family..
Nnt korg tgok pic cabana tu ye.. Serious sgt selesa..sesuai dgn harga la..




Ni pic kami berempat di depan entrance legoland..

Still waiting for tiket..its along Q! 


Adik pun da boring n ngantuk coz kami smpai around 12pm

Masih berlegar2 di luar..

Haaa da msk dlm legoland waterpark.,
See aisy very enjoy that day..
Cm duyung terdampar..

Bersama aunty izan n hanis..
Tgok tu mmg lansung xtakut air da..

Pic with papa pulak.. 
Cabana kami mmg dekat gan beach ni..

There aisy take a safety vase utk papa pulak..



Tgok aisy masa ni dlm canbana..
Hujan pulak..so rest utk mkn dlu..
Tp xmenyabor aisy nk g smbg mandi..

Sambung berenang..kat beach ni air agak panas dr tmpt lain..so best la berendam kt sini..


Macam2 tmpt..leh g..tengok signboard tu...
Ok t aku smbg kat next entry..
Kbye! 









Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...