My Members....

May 12, 2014

D.R.I.F.T

assalamualaikum...

beberapa minggu lepas mr. hubby ajak gi tengok drift..
aku rasa last tengok drift dan berdrift bersama masa mengandungkan aisy...
4 yr ago...
da lah ari ahad...
balik2 keje terus gi sini...
layankan je lah...

tempat drift ni tak de tempat duduk...
stakat berdiri kat tepi2 je lah...
here mr. hubby n arief...


haa tu antara kete drift yang aku sempat snap...


aisy gah menyokong uncle lee dia...
husband aku mmg dah kurang berdrift ni...
jual barang drift ada lah..
so kene la aktif jugak datang tengok derang...
marketing beb marketing...
hahaha...

haa tu gah drift...
so far aisy n arief suka je tengok kete ni...
tak kisah pun derang...
mungkin kah derang berkongsi minat n hobi gan bapak dia...
wallahualam...
yang baik aku pun tak kisah...
jangan buat yang bukan2 sudah...



Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...